Om oss

Dette er International SOS

International SOS er verdensledende innenfor medisinsk assistanse og håndtering av risiko for virksomheter med et globalt engasjement. Fra mer enn 1000 lokasjoner i 90 land er vi til stede for våre medlemmer.

Vår kompetanse er enestående: Mer enn 11000 ansatte, derav 1200 leger og 200 spesialister innen sikkerhet og risikohåndtering arbeider sammen dag og natt for at våre medlemmer skal være trygge.

Vi har utviklet en rekke forebyggende tiltak som omfatter lokal kompetanse og assistanse ved utbrudd av sykdom, katastrofer, ulykker og sivile opptøyer.

Vi hjelper kunder å ta vare på sine ansatte. I samarbeid med oss kan internasjonale selskaper, styresmakter og frivillige organisasjoner minimere risikoen for ansatte som reiser og arbeider utenlands.

International SOS i Norge

Den norske virksomheten har ca 100 ansatte og har avdelinger i Bergen, Haugesund og Stavanger. Våre tjenester dekker bemanning offshore, bedriftshelsetjeneste og arbeidsmiljøtjenester.

Med vår samlede kompetanse, kunnskap og erfaring tilbyr vi våre kunder et unikt tjenestetilbud

 

Vår Visjon:

Å levere integrerte og sammensatte tjenester til våre kunder på sjø og land.

Å levere innovative løsninger for å bistå våre kunder i arbeidet med å ivareta og forbedre ansattes helse og sikkerhet.

Å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

Å være International SOS’s `Centre of Excellence` innefor dette segmentet.

Å sette standarden for fremragende kundeservice.

 

Vår Forretningsidè 

Vår forretningsidè er å bidra til å forbedre kvaliteten på HMS-arbeidet hos våre kunder på tvers av regionen

Vi skal være anerkjent som den ledende leverandør av helse og arbeidsmiljøtjenester for offshore og maritime virksomheter. Vi skal være anerkjent som den ledende leverandør av helse og arbeidsmiljøtjenester for offshore og maritime virksomheter.